Whatsapp

0880 – 241 888

info@alblas.net

Proefles

Rijschool regio Groene Hart

Rijschool Gouda

Rijschool Gouda | Ben je klaar om rijlessen te volgen of is het nodig om een ander rijbewijs te halen? Wil je dan bijvoorbeeld een BE-rijbewijs halen of is het tijd voor nascholing?

Voor al deze zaken kan je terecht bij Alblas, de rijschool in Gouda! Voor zo’n beetje alles dat met rijbewijzen te maken heeft kun je bij ons terecht. Van het behalen van een AM-rijbewijs tot verschillende Code 95-opleidingen.

Wij leveren kwaliteit en betrouwbaarheid sinds 1961!

Rijschool Gouda

Alblas rijschool Gouda, voor alle rij-opleidingen

Wanneer je met de auto, motor, scooter of zelfs met de vrachtwagen wilt rijden heb je een rijbewijs nodig. Voor ieder voertuig een ander rijbewijs.
Zo heb je om met een auto te mogen rijden het rijbewijs B nodig en voor de motor een A1-rijbewijs nodig.

Alblas biedt alle verschillende rijlessen onder één dak aan. Hieronder de verschillende rijopleidingen:

Daarbij kan je ook kiezen uit verschillende, voordelige totaalpakketten met theorie- en praktijkles in één.
Verder heb je dan ook de keuze om een aansluitend examen te bestellen. Zo ben je in één keer klaar zonder dat je teveel betaalt.

Theoriecursussen bij rijschool Alblas Gouda

Voor je rijbewijs A, AM, B en T (tractorrijbewijs) kun je een dagcursus theorie volgen. In 1 of 1,5 dag leer jij alle theorie die je nodig hebt en kun je de volgende dag aansluitend examen doen. Wel zo snel én makkelijk!

de theoriecursussen
de trekker-theoriecursus

Voor auto, motor en scooter zijn er in de webshop van Alblas overigens ook theorieboeken te koop.

Spoedcursus rijbewijs

Is er haast bij het behalen van het rijbewijs? Of heb je simpelweg geen zin/tijd om een heel traject te volgen?

Dan kan je dit bij rijschool Alblas Gouda ook in een verkort traject afleggen. Zo kan je je autorijbewijs in 7, 8 of 10 dagen halen!
Zo ga je een aantal dagen achter elkaar de weg op waardoor het leerproces veel sneller gaat. Zo ben je ook een stuk sneller klaar met het volgen van rijlessen.

 

Professionele rij-instructeurs

Rijschool Gouda | Tijdens de rijlessen is het prioriteit dat jij je op je gemak voelt. Ontspannen op de weg zitten is goed voor de concentratie en het rijcomfort. Dit heeft ook als bijwerking dat je het autorijden een stuk sneller onder de knie hebt.
Om die redenen krijg je bij Verkeersschool Alblas altijd professionele begeleiding van een ervaren rijinstructeur. Je zal ook altijd dezelfde instructeur hebben zodat diegene jouw voortgang goed in de gaten kan houden en de lessen daarop kan afstemmen.

Het is niet voor niets dat Alblas hoge slagingspercentages heeft. Voor rijbewijs B is dit 55 – 60%, voor het A-rijbewijs 75 – 80% en voor rijbewijs E (aanhangerrijbewijs) én rijbewijs scooter (AM) maar liefst 80 – 85%!

Volg een proefles!

Om zeker te weten dat de rijlessen van Alblas goed bij jou passen, kun je het beste eerst een proefles bij de verkeersschool volgen. Zo krijgen zowel jij als jouw rijinstructeur een goede eerste indruk; jij van hoe het is om bij Alblas te lessen, en de instructeur van jouw vaardigheden en wat jij nodig hebt.

Vraag vandaag nog een proefles aan of bestel direct jouw lespakket via de website van Verkeersschool Alblas.

Nog ergens vragen over? Stel ze gerust via tel. 0880-241888 of het contactformulier. Van het AM-rijbewijs tot het BE-rijbewijs en alles ertussenin: bij Alblas haal je ‘t!

Pin It on Pinterest