Whatsapp

0880 – 241 888

info@alblas.net

Proefles

Rijschool regio Groene Hart

Rijschool Aalsmeer

Rijschool Aalsmeer | Woon je in het Groene Hart en ben je op zoek naar een rijschool waar jij je rijbewijs kunt behalen? Dan kan Alblas rijschool Aalsmeer wel eens voor jou de uitkomst bieden.

Het is bij ons mogelijk om verschillende rijopleidingen te volgen. Voor de volgende voertuigen is het mogelijk om bij ons een opleiding voor te volgen:

Naast deze rijopleidingen is het ook mogelijk om bij Alblas rijschool Aalsmeer een nascholing code 95 te volgen.

Bij Alblas zal je een vaste instructeur krijgen, hij of zij zal jou alle fijne kneepjes van het vak leren en je helemaal klaarmaken voor het examen.

Theoriecursus of boek

Met Alblas rijschool Aalsmeer kan je al je rijbewijzen halen onder één dak, maar nu kan je ook bij ons terecht voor het halen van je theorie-examen.

Het is mogelijk om met anderen theorieles te volgen bij ons. Deze cursus duurt ongeveer 1,5 dag en dit is inclusief theorie-examen.
Op de eerste dag zal je veel uitleg krijgen over de stof van de kennisvragen. De tweede dag bestaat uit gevaarherkenning en het maken van proefexamens.

Tevens hebben wij ook theorieboeken in onze webshop voor degenen die het fijner vinden om zelf te leren. Hierin staat alle benodigde informatie die je nodig zal hebben op het examen. Ook hierbij heb je de gelegenheid om proefexamens te maken.

Alblas rijschool Aalsmeer biedt het totaalpakket voor je rijbewijs.

Alblas vriendenkorting, rijschool Aalsmeer

Als je bij Alblas rijschool Aalsmeer lest of je bent net geslaagd, dan kun je meedoen aan de Alblas vriendenkorting. Dit programma houdt in dat je geld kunt verdienen met het werven van nieuwe kandidaten. Het enige wat je hoeft te doen is het opgeven van een nieuwe cursist en daar kan je zomaar €10,- per kandidaat voor ontvangen!

Voor eventuele vragen of opmerkingen kan er altijd contact worden opgenomen. Bel hiervoor naar 0880 – 241 888 of stuur een mail naar info@alblas.net.

Proefles volgen?

Rijschool Aalsmeer | Als je nog niet helemaal zeker bent van je keuze voor verkeersschool Alblas is het mogelijk om eerst een proefles te volgen om te kijken of onze manier van lesgeven bij jou past. Hier maak je kennis met de rijinstructeur en kom je erachter of dit bij je past.

Via onze website kan er een proefles aangevraagd worden of kan je gelijk het pakket dat bij jouw wensen past aanvragen.

Pin It on Pinterest