Whatsapp

0880 – 241 888

info@alblas.net

Proefles

Rijschool regio Groene Hart

Rijschool Hilversum

Rijschool Hilversum | Alblas verkeersschool bij jou in de buurt!

Rijschool Hilversum | Wil jij graag beginnen met rijlessen en ben je op zoek naar een geschikte rijschool? Dan is Alblas Rijschool Hilversum misschien wat voor jou!

Bij ons kan je voor verschillende rijbewijzen en opleidingen terecht. Ook bij bijvoorbeeld het bijspijkeren van een bepaald rijbewijs kan je bij ons terecht.

Waarom rijbewijs halen bij Alblas?

Rijschool Alblas heeft jarenlange ervaring met jou te laten slagen voor je rijbewijs. Zo hebben wij in 2019 meer dan 2400 mensen hun rijbewijs overhandigd.

Wij hebben een hoog slagingspercentage, bieden rijbewijzen voor verschillende voertuigen aan en hebben ervaren en leuke rijschoolinstructeurs.

Daarnaast bieden wij ook spoedopleidingen aan en hebben wij geen wachttijden.

Mocht je nog in de knel komen met je theorie heeft Alblas hier ook de oplossing voor: theorielessen.

Met deze punten laat Alblas je binnen een mum van tijd slagen!

Rijschool Hilversum, Alblas voor verschillende opleidingen

Bij verkeersschool Alblas kan je terecht voor verschillende opleidingen en rijbewijzen. Voor elk voertuig is er weer een ander rijbewijs nodig, rijschool Hilversum biedt het allemaal.

Om met een motor te mogen rijden heb je bijvoorbeeld rijbewijs A1 nodig en voor het rijden met een vrachtwagen is er weer een ander rijbewijs nodig.

Wij bieden onder andere onderstaande opleidingen aan:

Het is bij elke soort mogelijk om uit diverse pakketten te kiezen of per les te betalen.
Het is ook mogelijk om bij ons een rijexamen te bestellen.
Op deze manier is alles in een keer betaald!

Rijschool Hilversum biedt ook theorielessen.  Afhankelijk van welk theorie-examen, volg je een cursus van 1 of 1,5 dag. Na deze dag of 1,5 dag doe je gelijk het theorie-examen.

Dit is mogelijk voor rijbewijzen A, B, T en AM.

Autorijles in Hilversum

Woon jij in Hilversum en wil jij je autorijbewijs halen? Dan zit je bij Alblas op de goede plek. Je kan kiezen tussen automaat– en schakel-lessen.

Alblas zorgt ervoor dat je een vaste rij-instructeur hebt die persoonlijke aandacht aan je geeft. Onze rij-instructeurs zijn allemaal geschoold en weten dus ook hoe ze jou het best moeten begeleiden.

Ook kan je kan allereerst een proefles aanvragen om kennis te maken met je begeleider, zodat je elkaar alvast leert kennen.

Rijschool Hilversum

Proefles volgen?

Rijschool Hilversum | Als je nog niet helemaal zeker bent van je keuze voor verkeersschool Alblas is het mogelijk om eerst een proefles te volgen om te kijken of onze manier van lesgeven bij jou past.
Hier maak je kennis met de rij-instructeur en kom je erachter of dit bij je past.

Via onze website kan er een proefles aangevraagd worden of kan je gelijk het pakket dat bij jouw wensen past aanvragen.

Pin It on Pinterest