Whatsapp

0880 – 241 888

info@alblas.net

Proefles

Rijschool regio Groene Hart

Home » Met spoed rijbewijs halen

Met spoed rijbewijs halen

Als je met spoed je rijbewijs wilt halen, doe dan een spoedcursus bij rijschool Alblas.  Auto, automaat, aanhanger, scooter en andere rijbewijzen.

Afhankelijk van je huidige niveau bieden we de snelcursus voor de auto aan in verschillende lengtes. Wanneer je al een hoog niveau hebt, dan kan je de cursus van 7 dagen volgen.

Mocht je wat meer tijd nodig hebben bieden wij ook cursussen met meer lesdagen aan.

snelcursus rijbewijs

Wat kunt je verwachten bij de snelcursus rijbewijs?

Snelcursus Rijbewijs | Met een spoedcursus van Alblas rij je de lesdagen aansluitend en doe je ook aansluitend het CBR examen (m.u.v. de weekenden).
Hierdoor blijft het geleerde vers in het hoofd en komt dit het resultaat ten goede. Je hoeft dus geen week te wachten op de volgende les en ben je in een korte tijd klaar.

Bij de auto spoedcursus leer je tevens van je medekandidaat waar je mee ingedeeld word. Mede hierdoor ligt het slagingspercentage van deze cursussen gemiddeld 10% hoger dan van de reguliere rijlessen.

Let op | Theorie-examen

Wij raden aan om het theorie-examen te halen vóór deelname aan de snelcursus. Het praktijkexamen mag alleen gedaan worden als je het theorie-examen gehaald hebt.
Voor het rijbewijs BE en de heftruck hoeft er geen theorie-examen te worden gedaan.

Bij Alblas kan je ook deelnemen aan theorieles om je voor te bereiden op het theorie-examen.

Sneller je autorijbewijs halen met RIS

Alblas verkeersschool baseert zijn spoed-autorijlessen op de RIS-methode. Dit staat voor Rijopleiding In Stappen. Dit is een bewezen, stapsgewijze methodiek.

Het CBR roemt de RIS-methode om zijn hoge slagingspercentage, kwaliteit van de rijopleiding en het transparante inzicht in de vorderingen.

Doe bij onze rijschool een spoedcursus en geniet snel van je nieuwe rijbewijs!

Pin It on Pinterest