Whatsapp

0880 – 241 888

info@alblas.net

Proefles

Rijschool regio Groene Hart

Home » Rijsimulator

Rijsimulator

Ontdek de Toekomst van Rijlessen met Onze Rijsimulator

Stap in de wereld van geavanceerd rijonderricht, vergelijkbaar met de training van professionele coureurs zoals Max Verstappen. Onze rijsimulator biedt een betaalbare, veilige, milieuvriendelijke en uiterst effectieve manier om autorijden te leren. Waarom zou je voor onze rijsimulator kiezen? Hier zijn een paar goede redenen:

 • Realistische Training, Stap voor Stap: Leerlingen oefenen voertuigbeheersing, voorrangsregels en kijkgedrag stap voor stap in een aantrekkelijke virtuele omgeving. Het is een simulatie die lijkt op de ervaring van professionele coureurs.
 • Positief Kritische Virtuele Instructeur: Een virtuele instructeur begeleidt de leerling consequent met positieve kritiek. Dit zorgt voor een opbouwende leerervaring en helpt bij het ontwikkelen van sterke rijvaardigheden.
 • Direct Inzicht met Rapportage: Na slechts 30 minuten les ontvangt de leerling een gedetailleerd rapport via e-mail. Dit rapport biedt inzicht in zowel sterke als zwakke punten van het rijgedrag. Zo hebben zowel de leerling als de instructeur een duidelijk beeld van de voortgang.
 • Zelfgerichte Verbetering: Het rapport stelt de leerling in staat zijn eigen gedrag gericht te verbeteren. Met deze informatie kunnen instructeurs en leerlingen samenwerken aan een gepersonaliseerd trainingsprogramma.
 • Diverse Lespakketten en intakelessen:
  • Simulatorrijlespakket: Kies voor een volledig simulatiegericht lespakket voor de ultieme virtuele rijervaring.
  • Autorijles-pakket inclusief Simulatorlessen: Combineer simulatie met praktijkervaring in een pakket dat zowel simulatorlessen als rijlessen in een echte auto omvat.
  • Intakeles voor de Simulator: Begin je reis met een speciale introductieles op de rijsimulator om te ontdekken wat deze geavanceerde training te bieden heeft.

Neem de Stuur in Handen – Boek nu je Rijsimulator Sessie!

Wacht niet langer. Neem de eerste stap naar zelfverzekerd en veilig autorijden. Kies hieronder het pakket dat het beste bij jou past en boek vandaag nog je rijsimulator sessie. De weg naar rijvaardigheid begint hier!

 

Simulatorlessen en lespakketten

Pin It on Pinterest