Whatsapp

0880 – 241 888

info@alblas.net

Proefles

Rijschool regio Groene Hart

Home » Blog » Stoere Motorfiets, toch?

Stoere Motorfiets, toch?

feb 6, 2015

Binnenkort 18 Jaar? Graag je motorrijbewijs A1 halen op een stoere motorfiets? Bij Alblas Verkeersschool les en rij je af op de nieuwe KTM Duke 125 met ABS! Je kunt al rijles nemen op je 17e en dan afrijden op je 18e.

Alblas Verkeersschool heeft voor het A1 rijbewijs de nieuwste KTM Duke 125 in hun assortiment. KTM zelf betaald jou Examenkosten terug ( lees hieronder).

WIJ (KTM) BETALEN JE EXAMEN!!*

Studie, werken, hobby’s en vervoer. Zo maar een paar kreten waar je wielen en een rijbewijs voor nodig hebt. Je kunt op verschillende manieren van A naar B.

De motor is hiervoor natuurlijk een slimme, stoere en goedkopere keuze! Altijd zoeken naar een parkeerplaats behoort tot het verleden. Lekker voor de deur, midden in de stad of zelfs in het fietsenhok en natuurlijk in de motorstalling kun jij de motor kwijt. Geen problemen meer met files en veel te dure parkeerkaartjes.

Om je financieel nog een beetje te helpen heeft KTM besloten dat, wanneer jij je rijbewijs behaalt bij één van de aanbevolen rijscholen, KTM je examengeld terug betaald, als na je rijopleiding kiest voor KTM*.

Er zijn al een heel aantal rijscholen die voor de KTM 125 Duke hebben gekozen als de perfecte motor voor de rijopleidingen met de nieuwe regelgeving. Met de maximale 125cc en 11Kw is de KTM 125 Duke wel de coolste in zijn soort.

Alblas Verkeersschool is de rijschool in Woerdense Verlaat en omgeving die ook de KTM Duke met ABS gebruikt voor de A1 motorrijopleiding.  Join to the KTM Family!!

* Mits je binnen drie maanden na het behalen van je rijbewijs een KTM 125 Duke aanschaft bij een officiële KTM Dealer. Wij betalen je examengeld terug tot een maximum van €200.- (incl BTW) welke is gebaseerd op een landelijk gemiddelde. Het examengeld brengt de KTM dealer in mindering op de factuur van de KTM 125 Duke.

Pin It on Pinterest