Whatsapp

0880 – 241 888

info@alblas.net

Proefles

Rijschool regio Groene Hart

Rijschool Mijdrecht

Rijschool Mijdrecht | Heb jij pasgeleden de leeftijd 16,5 behaald? Of is het nu gewoon écht nodig om je rijbewijs te halen? Dan kun je terecht bij Verkeersschool Alblas. Wij hebben meerdere vestigingen, waaronder een rijschool in Mijdrecht. Op deze vestiging is het mogelijk om alle verschillende rijbewijzen te halen. Wanneer je in het bezit bent van een rijbewijs, zal je pas echt merken hoe vrij en onafhankelijk je bent.

Alblas rijschool Mijdrecht theorieles

Om in de praktijk te beginnen moet je eerst in het bezit zijn van je theoriecertificaat. Alblas raadt alle cursisten aan om een theorieles te nemen bij de rijschool in Mijdrecht. De theorieles bestaat uit één of meerdere dagen waarin je les krijgt over de theorie die terugkomt op het examen.

Wanneer je een theorieles volgt bij Alblas heb je meer kans dat je het examen in één keer haalt. Klik hier om een theoriecursus met examen te bestellen voor je autorijbewijs. Wanneer je liever thuis leert hebben wij ook enkele theorieboeken voor de auto, motor- en scooter. Als je een van deze boeken bestelt, zit daar 15 uur online examentraining bij in! Klik hier om een of meerdere van deze theorieboeken te bestellen.

Rijschool Mijdrecht

Het nieuwe rijden

Het maakt niet uit of je komt voor een rijbewijs B of voor een rijbewijs C. De rij-instructeurs van Alblas zullen jou aanleren om te gaan rijden volgens ‘Het Nieuwe Rijden’. Dit houdt in dat jij onder andere leert om milieubewuster te rijden. Andere voordelen hiervan zijn dat je minder brandstofverbruik hebt, meer comfort en veiligheid voor alle inzittenden, minder schade en onderhoud aan de auto en grotere verkeersveiligheid voor jou en andere weggebruikers. Niet alleen is dit fijn voor je portemonnee, maar ook voor het milieu.

Bij verkeersschool Alblas, de rijschool in Mijdrecht, hebben alle instructeurs de training ‘Het Nieuwe Rijden in de rijopleiding’ gevolgd en kunnen dit ook toepassen.

Maak een afspraak of bestel je pakket

De rijinstructeurs van Alblas zijn niet alleen bekend met Het Nieuwe Rijden, maar hebben daarnaast ook nog eens jaren ervaring als weggebruiker én als instructeur. Zij kunnen jou dus helemaal klaarstomen voor het grote praktijkexamen en helpen je erdoorheen.

Maak vandaag nog een afspraak voor een proefles. Dit kan door middel van de website of door te bellen naar 0880 241 888. Je kunt ook direct je theoriepakket bestellen op de website van Verkeersschool Alblas.

Proefles volgen?

Rijschool Mijdrecht | Als je nog niet helemaal zeker bent van je keuze voor verkeersschool Alblas is het mogelijk om eerst een proefles te volgen om te kijken of onze manier van lesgeven bij jou past. Hier maak je kennis met de rijinstructeur en kom je erachter of dit bij je past. Via onze website kan er een proefles aangevraagd worden of kan je gelijk het pakket dat bij jouw wensen past aanvragen.

Pin It on Pinterest