Whatsapp

0880 – 241 888

info@alblas.net

Proefles

Rijschool regio Groene Hart

Rijschool Waddinxveen

Rijschool Waddinxveen | Ben je het zat om steeds aan je ouders te vragen of ze je van A naar B willen brengen? Dan weet je zeker dat het tijd is om je rijbewijs te halen.

Bij Alblas rijschool Waddinxveen kan je terecht voor zowel je theorie als je rijlessen. Hiermee bieden wij je de mogelijkheid dat je voor het hele rijbewijs maar bij één organisatie hoeft te zijn.

Alblas rijschool Waddinxveen is al sinds 1961 op de weg te vinden. Door de jaren heen is er een hoop veranderd, maar één aspect is altijd hetzelfde gebleven.

Dit zijn de kwalitatief hoge en betrouwbare lessen die er worden gegeven. Hierdoor heeft Alblas een hoog slagingspercentage.

Voor alle rijbewijzen

Er zijn genoeg voordelen te noemen van Alblas rijschool Waddinxveen.

Eén van de belangrijkste is dat er géén wachttijden zijn en dat je alle rijbewijzen bij ons kunt halen.

We bieden de volgende rijopleidingen aan in Waddinxveen:

Op onze hoofdlocatie Woerdense Verlaat bieden we ook aan:

Ook kan er bij ons een spoedcursus voor het autorijbewijs worden gevolgd.

Als je een rijopleiding volgt bij ons, zal je een vaste instructeur worden toegewezen. Met deze instructeur zal je al je lessen plannen en hij of zij zal je opleiden, zodat je het examen met twee vingers in je neus kan halen.

Rijschool Waddinxveen

Theorie

Ook voor het halen van je theorie-examen kan je bij Alblas rijschool langskomen.

Wij verzorgen 2-daagse theoriecursussen, waarin alle informatie overgebracht word die je nodig hebt voor het halen van je examen.
Als je zo’n cursus volgt, verhoogt dit de kans van slagen. Als je liever zelf de stof doorneemt kan dat natuurlijk ook.

Hiervoor kan je in onze webshop theorieboeken aanschaffen. De theorieboeken zijn inclusief online proefexamens

Meer informatie over Alblas rijschool Waddinxveen

Kijk verder op onze website voor meer informatie. Ook kan je bellen naar 0880 – 241 888 of een mail sturen naar info@alblas.net voor eventuele vragen of opmerkingen.

Proefles volgen?

Rijschool Waddinxveen | Als je nog niet helemaal zeker bent van je keuze voor verkeersschool Alblas is het mogelijk om eerst een proefles te volgen om te kijken of onze manier van lesgeven bij jou past. Hier maak je kennis met de rijinstructeur en kom je erachter of dit bij je past. Via onze website kan er een proefles aangevraagd worden of kan je gelijk het pakket dat bij jouw wensen past aanvragen.

Pin It on Pinterest