Whatsapp

0880 – 241 888

info@alblas.net

Proefles

Rijschool regio Groene Hart

Home » Rijles » Autorijbewijs B » Rijsimulator auto en automaat

Rijsimulator auto en automaat

Vanaf  55,-

Eén uur op de simulator staat voor 3 uur rijles. Autorijden op de rijsimulator is heel intensief, en dus ook heel leerzaam.

Met de dagcursus rijsimulator krijg je zeven uur simulator-autorijles. De rijsimulator kan ingesteld worden op de gewone (schakel-)auto of de automaat. De 3d-simulator kan ook voor losse uren worden gebruikt.

Alblas Verkeersschool is een van de weinige verkeersscholen in Nederland met een eigen rijsimulator. Hiermee kun je risicoloos oefenen in diverse praktijkverkeerssituaties. De rijsimulator bootst deze levensecht na.

De rijsimulator is ook de perfecte manier om te oefenen als je last hebt van faalangst of rijangst. En het mooie is dat je al vanaf 16 jaar mag oefenen met de rijsimulator. Zo bespaar je al snel 8 tot 12 rijlessen op de openbare weg.

Wanneer rijsimulator?

Het autorijden in de simulator kan een goede voorbereiding of aanvulling zijn op rijlessen in het verkeer. Je oefent met het kijken in de spiegels, het benaderen en nemen van kruispunten en rotondes en anticiperen op diverse verkeerssituaties.
Ook schakelen leer je risicoloos als je in de simulator autorijdt.

Heb je moeite met een bepaalde situatie? Dan oefen je deze gewoon nog een keer. Uiteraard is er een instructeur aanwezig die je begeleidt.

Digitale lesauto

Je rijdt met onze digitale lesauto door het digitale verkeer. De rijsimulator kan worden ingesteld op schakelauto of automaat.

Meteen beginnen

Je kunt meteen beginnen, want we hebben geen wachtlijst.

Er is geen minimumleeftijd.

Waar en wanneer

Datum en tijd: maandag tot en met zaterdag, ook 's avonds; we bellen je voor overleg
Plaats: Woerdense Verlaat (bij Woerden)

Pin It on Pinterest