Whatsapp

0880 – 241 888

info@alblas.net

Proefles

Rijschool regio Groene Hart

Home » Auto voor rij-instructeurs (WRM-B)

Auto voor rij-instructeurs (WRM-B)

Alblas verzorgt een interne opleiding tot rij-instructeur. Deze opleiding voor het WRM-certificaat staat zeer goed bekend. Er zijn toelatingseisen.

Wij werken met korte lijnen

Bel ons: 088-024 18 88

Of wij nemen contact met u op

Wij werken met korte lijnen

Bel ons: 088-024 18 88

Of wij nemen contact met u op

Opleiding tot rij-instructeur

Als rij-instructeur kun je alle kanten op. Zelf heeft onze rijschool regelmatig rij-instructeurs nodig. Maar ook onze collega’s weten dat onze opleiding garant staat voor kwaliteit. De vraag naar goed opgeleide en bekwame rij-instructeurs is nog steeds groot.
De standaard is hoog, ook als het moeilijk gaat worden. Dat is ook de reden dat jij door bent en aan de opleiding gaat beginnen. Jij wel, anderen niet. Die hebben we afgewezen.

Toelatingseisen voor de opleiding tot rij-instructeur

Je moet in het bezit zijn van:

  • een rijbewijs B
  • een schooldiploma: minimaal MAVO, VMBO, LBO of VBO.
    Een vergelijkbaar buitenlands diploma is toegestaan. Een deskundige instantie moet het wel eerst beoordelen. Meer informatie hierover vindt je in het artikel 14 van het algemeen deel van het examenreglement (IBKI).
  • een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) als je je WRM-pas gaat aanvragen

De Alblas rij-instructeurs opleiding (WRM-B)

Alblas heeft een lesprogramma ontwikkeld dat naast theoretische scholing ook veel aandacht schenkt aan de praktijk, meer zelfs dan de gemiddelde opleiding.

De opleiding tot rij-instructeur is dan ook speciaal opgezet om ons team rij-instructeurs van Alblas op hoog niveau te houden. Natuurlijk heeft Alblas Verkeersschool het liefst ervaren rij-instructeurs in dienst.

Wanneer je geslaagd bent voor je diploma, duurt het bij een normale opleiding minstens 5 jaar voordat we over ervaring kunnen spreken. Omdat je bij Alblas rijopleidingen vanaf het begin veel praktijkervaring opdoet en bijgestaan wordt door zeer ervaren allround instructeurs, kunnen we al spreken over een ervaren rij- instructeur kort na het behalen van het diploma.

CRKBO-erkende opleiding

Onze WRM-B-opleiding is erkend door het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Dit heeft als voordeel dat we geen btw hoeven te berekenen aan deelnemers van de opleiding. Dat maakt de opleiding vaak goedkoper.

Meer informatie over de opleiding

Wij werken met korte lijnen

Bel ons: 088-024 18 88

Of wij nemen contact met u op

Pin It on Pinterest